perjantai 17. lokakuuta 2014

Unelmanaiseni

Millaisia ominaisuuksia on sillä unelmieni naisella jota parhaillani olen metsästämässä?

Ensinnäkin hän viihtyy luonnossa. Olisi mukava tehdä yhteisiä luontoretkiä ja käydä joskus vaikka Lapin tuntureillakin vaeltamassa. Lisäpisteitä siitä jos nainen tykkää kalastaa!

Hän on jollain tapaa taiteellinen. Itsekin olen luova ja taiteellinen persoona, joten luovien ihmisten kanssa myös viihdyn hyvin. Kenties keksisimme jotain yhteisiä luovia projekteja.

Urheilullinen ei tarvitse olla, koska en ole itsekään. Mutta ei sohvaperunakaan, vaan voisimme jonkun yhteisen liikuntaharrastuksen aloittaa. Itse esimerkiksi tykkään pyöräilystä ja olen haaveillut pidemmistä pyöräretkistä jos vain seura olisi kohdillaan. Viimeaikoina kyllä ajatus paritanssistakin on alkanut hieman houkuttaa.

Luonteeltaan hän on rauhallinen eikä mikään bilehile. Hän tykkää syvällisistä keskusteluista pinnallisuuksien sijaan. Ujo ja hiljainen saa olla, mutta hän voisi olla ehkä hieman itseäni ekstrovertimpi. Hän täydentäisi sen puolesta omaa persoonaani.

Muuta en oikeastaan osaa toivoa, kun tuollaisetkin naiset ovat jo niin harvassa. Mutta jos kirsikkana kakun päälle jotain ulkoisia ominaisuuksia pitäisi mainita, niin joku niissä pitkissä naisissa minua viehättää. Johtuneeko siitä, kun itsekin olen pitkä. Vai kenties siitä, että pitkät naiset ovat hieman harvemmassa. Sitten kun sellaisen näkee, niin tuntuu että polvet notkahtaa. Toisaalta lyhyemmät naiset ovat usein niitä söpöimpiä :)

Nämä ei olleet mitään vaatimuksia, ainoastaan ihanneominaisuuksia. Olisipa mahtava tuollainen nainen saada. Ja onpa ollut mukava huomata, että netin deittipalstoilta sellaisia voi löytää.

Mistä muualta voisi löytää rauhallisia luonnossa viihtyviä ja luovia naisia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti