keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Introvertit.net

Jumalauta nyt löytyi hyvä sivusto! Osoitteesta introvertit.net/forum löytyy keskustelufoorumi kaikille Suomen introverteille! Jos ensimmäisen valaistuminen minulle tuli Susan Cainin kirjan myötä, niin yhtä valaisevaa on ollut nytkin lukea noita toisten introverttien ajatuksia ja kokemuksia elämästä. Hämmentävää, kun melkein jokainen viesti voisi minun kirjoittamani.

introvertit.net

Lueskelin keskusteluja varsinkin parisuhdeasioista. Kaltaisteni joukossa ei ole näköjään mitenkään erikoista, ettei seurustelukokemuksia ole tähänkään ikään mennessä paljoa kertynyt. Osa ei parisuhdetta halua ja osalla on ollut vaikeuksia niiden solmimisessa. Olen vielä vasta aika pikaisesti keskusteluja vilkaissut, mutta tässä on sivusto jota tulee kyllä selailtua!

Sivusto on avattu viime vuonna, eli vielä suhteellisen tuore tapaus. Sekin osaltaan osoittaa sen, miten vasta tämä koko introvertti -asia on noussut suurempaan tietoisuuteen. Ja hyvä että nousee! Sivustolla voi tehdä myös introverttitestin. Olen tiennyt olevani ääripään introvertti ja testi sen vain vahvistaa; sain siitä paria pinnaa vaille täydet pisteet :)

Mahtavaa, että meille on vihdoinkin oma foorumi olemassa!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että vahingossa löysin tän blogin! Samaistun tosi paljon sun ajatuksiin, kirjoitat mukavan selkeästi ja hyvin jäsennellysti fiiliksistäsi ja hyviä huomioita teet asioista. Sitä se on, kun aidosti syventyy läpikäymään ajatuksiaan :)

    Ennen kaikkea kiitos tuosta linkistä! Pakko oli kommentoida, tuntui niin merkityksellisen ajatuksia herättävältä, kun lueskelin mitä tuolla sivustolla sanottiin esimerkiksi introverttien asemasta yhteisössä. Olen monesti miettinyt samaa mutta nyt sain ns. "vastakaikua" omille ajatuksilleni. On raskasta aina kokea että vika olisi jotenkin itsessä, kun ei sopeudu, vaikka todellisuudessa "syrjään jääminen" johtuu vain siitä ettei ole "ihanteen" mukainen. Todella, eihän varmasti monikaan esimerkiksi tiedä mitään tästä introvertti-ekstrovertti -vastakkainasettelusta, ja siksi varmasti moni introvertti antaa itsestään väärän ensivaikutelman, jota on ehkä vaikea karistaa.

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitoksia näistä positiivisista kommenteista :) Mukava kun olet tykännyt. Ja tosiaan, ajatuksellä tykkään näitä kirjoituksia tehdä ja hyvä jos se jossain näkyy. Ja ole hyvä vain linkistä. Introvertti -asia ei ole vieläkään kovin suurelle osalle tuttu ja siksi ihan tarkoituksella tätä "introverttiyden sanomaa" levittelen. Mukava jos siinä jossain määrin onnistunkin ja blogini kautta joku kokee löytäneensä hyödyllistä tietoa.

    VastaaPoista