perjantai 3. lokakuuta 2014

Case closed

Tiedustelin taas Saanalta jos hän lähtisi viikonloppuna kaverikseni patikointiretkelle. Hän vastasi, että todella mielellään haluaisi tuollaiselle reissulle lähteä, mutta hän oli nyt sen exänsä kanssa palannut yhteen ja täten ei ehkä lähde kanssani vastaaville kahdenkeskisille reissuille.

Ja tulin hieman surulliseksi tästä.

Tietysti vieläkin elättelin vähän toiveita muustakin kuin kaveruudesta hänen kanssaan. Mutta sain vähän käsityksen, että eipä tässä kai sitten oikein kaverinakaan varmaan tulla näkemään. Harmi, koska ei minulla ole liian paljoa vielä näillä seuduilla kavereita jotka ovat kiinnostuneita pitkistä vaellus-, pyöräily yms. retkistä ja seura sellaisille kyllä kelpaisi.

Mutta ehkä se on toisaalta parempi ettei kavereinakaan nähdä, kun itse en kuitenkaan osaa olla haikailematta muustakin kuin kaveruudesta tämän ihanan ihmisen kanssa. Tavallaan itsensä kiusaamistahan se vain olisi. Nyt ainakin tiedän, että tämä tapaus on ohitse ja siitä ei kannata enää mietiskellä. Eteenpäin mennään ja kolmannet treffit meillä onkin Katjan kanssa jo tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti