tiistai 12. elokuuta 2014

Ensitreffit ja Helsingin hyvät treffipaikat?

Tässä täytyy taas alkaa treffejä suunnittelemaan. Kun ensi kertaa sovin tapaamisen jonkun uuden ihmisen kanssa häneen tutustuakseni, haluan tilanteesta niin rauhallisen, että siinä pystyy oikeasti tutustumaan. Eli kaikista mieluiten suosin perinteistä kahvikupposen ääressä jutustelua, jonka jälkeen voidaan lähteä vaikka rauhalliselle kävelylle juttelua jatkamaan. Seuraavilla treffeillä on mukava tehdä jotain toiminnallisempaa.

Kesän alussa esimerkiksi yhden tytön kanssa menimme ensitreffeillä vaan puistoon istuskelemaan ja juttelemaan. Siitä suuntasimme kävelylle. Seuraavilla treffeillä lähdimme kalaan :) Viimeisimmän treffikumppanin kanssa ensitreffeillä menimme puistoon piknikille ja voi miten hyvät eväät oli tämä tyttö sinne tehnytkään. Seuraavilla treffeillä lähdimme pidemmälle ja vähän kunnonkin päälle käyneelle vaellukselle luonnonpuistoon. Kyllä mahtavia treffejä olivat nämä kaikki :)

Yksi suosikkivalintani ensitreffeille on Cafe Piritta. Se on mukavan rauhallinen kahvila kauniilla paikalla. Sieltä on kahvittelun jälkeen mukava suunnistaa kävelylle esim. Hakaniemen kautta kohti keskustaa. Tai jos tykkää luonnonläheisemmästä vaihtoehdosta, niin voi suunnata Töölönlahden ympäri meneville poluille. Ehkä sovinkin taas treffit tuonne Pirittaan, kun se on tuttu ja turvallinen vaihtoehto. Toki on aina mukava käydä uusissa paikoissa ja kuulisin mielelläni muistakin vaihtoehdoista, jos jollakin on hyviä treffipaikkoja vinkata Helsingistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti