sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Lopetetaan ja aloitetaanpa uudestaan

Vähän on päässyt hiljentymään tämä blogikirjoitteluni. En ole juurikaan kirjoitellut puoleen vuoteen. Ei minulla kyllä ole ollut kirjoiteltavaakaan sen aiheen tiimoilta jonka vuoksi tätä blogiani aloin kirjoittaa. Viimeksi kirjoitin treffeistä lokakuussa ja ne ovat toistaiseksi viimeisimmät treffini olleetkin. Ei mitään sen jälkeen. En ole tänä aikana edes jaksanutkaan yrittää mitään asian eteen. Syksyllä esimerkiksi olin ahkera nettideittailija ja sitä kautta välillä naisia tapasinkin, mutta nyt en ole viimeisimpään puoleen vuoteen jaksanut selailla deittipalstoja saati yrittää kenellekään viestejä kirjoitella. Olen jotenkin vain turhautunut ja lamaantunut sen asian suhteen. Ja vähän ehkä monen muunkin asian suhteen.

Ei sillä, etteikö se oman kumppanin löytäminen olisi edelleen aina mielessä. Kyllähän se on. Minun on alettava taas tehdä töitä sen eteen! Ja se tarkoittaa oikeasti töitä, koska olen hyvin omissa oloissani viihtyvä introvertti, eli en normaalisti liiku sellaisissa kuvioissa joiden kautta tulisin luonnollisesti uusiin ihmisiin tutustuneeksi.

Olen aina ollut hyvin itsekriittinen ja se on yksi syy miksi en ole tekstejä blogiini kirjoitellut. Omien blogitekstieni sisältöä ja jäsentelyä olen kauan hionut ennen kuin olen viitsinyt ne julkaista. Ja nyt en ole kirjoitellut ollenkaan, kun ei ole jaksanut enää käyttää sitä aikaa joka “tarpeeksi hyvien” tekstien kirjoittaminen vaatisi. Ja minulla ei mielestäni ole ollut riittävän kiinnostavia aiheitakaan mistä kirjoittaa.

Mutta nyt ajattelin lopettaa ja aloittaa uudestaan. Lopetan tämän artikkelimaisen kirjoittelun ja alan pitämään rehellisesti päiväkirjaa. Suollan vain ajatuksiani ja tunteitani paperille muotoilusta tai oikeinkirjoituksesta välittämättä. Kunhan vain puran pääni sisältöä terapiamielessä jonnekin. Kyllä minulla ajatuksia riittää kirjoittaa vaikka joka päivä.

Joten tästä lähtien puran ajatuksiani osoitteessa introvertinpaivakirjat.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti